ΙΕΚ

Από 1 μέχρι 10 Ιουλίου οι αιτήσεις για αλλαγή ειδικότητας

Όποιος/α επιθυμεί αλλαγή ειδικότηταςμπορεί να υποβάλει αίτηση από 1 έως 10 Ιουλίου. 

Η διαδικασία αφορά μόνο καταρτιζόμενους/ες που θα φοιτήσουν στο Β ή στο Γ εξάμηνο και έχουν ήδη φοιτήσει σε ειδικότητα με ΙΔΙΑ ακριβώς μαθήματα στο/α προηγούμενο/α εξάμηνο/α κατάρτισης. Η αίτηση συμπληρώνεται στο χώρο του ΙΕΚ.

Μετά την αλλαγή ειδικότητας δεν θα έχουν δικαίωμα να προχωρήσουν με την κατάρτιση στην αρχική τους ειδικότητα.


Ανακοίνωση Βαθμολογίας Προόδου και Εργασιών 2022Α

Στους συνδέσμους που ακολουθούν παρουσιάζονται οι βαθμολογίες στην εξέταση Προόδου και στην Εργασία για το εξάμηνο 2022Α,

Η ανακοίνωση γίνεται με τους Αριθμούς Μητρώων Καταρτιζομένων για τη διασφάλιση του απορρήτου. 

 Βαθμολογία Εξετάσεων Προόδου 2022Α

 Βαθμολογία Ατομικής/Ομαδικής Εργασίας 2022Α

 


 

Με χαμόγελα αναχωρούμε για την Λεμεσό της Κύπρου

 

erasmus

 

 

 

 

εικόνα Viber_2022-05-02_07-24-24-499

Σήμερα 2 Μαΐου 2022, νωρίς το πρωί, αναχώρησαν οι δύο ροές κινητικότητας για την Λεμεσό της Κύπρου.

Η μετακίνηση των καταρτιζομένων του ΔΙΕΚ Λαγκαδά γίνεται στο πλαίσο του σχεδίου του προγράμματος Erasmus 2021 ΚΑ1 - Μαθησιακή Κινητικότητα Ατόμων Κινητικότητα για μαθητές και προσωπικό στη Ε.Ε.Κ ΚΑ122-VET - Βραχυπρόθεσμα Σχέδια για τη κινητικότητα μαθητών και προσωπικού στην Ε.Ε.Κ.

Το σχέδιο μας έχει τίτλο:

“Η ολιγοήμερη πρακτική εξάσκηση στο εξωτερικό ως μέσο για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης επαγγελματικής κατάρτισης, με στόχο την ενίσχυση δεξιοτήτων και απασχολησιμότητας των καταρτιζομένων.”

Το έργο είναι συγχρηματοδοτούμενο από πόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ελλάδας και προβλέπει δύο ροές των δέκα καταρτιζόμενων, συνολικά 20 ατόμων, που επισκέπτονται τη Λεμεσό για να τοποθετηθούν σε θέσεις Πρακτικής Άσκησης για τις επόμενες 14 ημέρες.

Οι συμμετέχοντες/ συμμετέχουσες προέρχονται από τις ειδικότητες:

  • Βοηθός Φαρμακείου
  • Βοηθός Φυσικοθεραπείας
  • Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής
  • Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης–Αρχιμάγειρας (Chef)

και εκτός από την Πρακτική Άσκηση θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σεμινάρια σχετικά με τον τοπικό πολιτισμό και την επιχειρηματικότητα, καθώς και να ξεναγηθούν στα αξιοθέατα της περιοχής.

 


 

Αιτήσεις Μετεγγραφής Εαρινού Εξαμήνου 2022Α

Όσοι επιθυμούν να μετεγγραφούν στο ΔΙΕΚ Λαγκαδά πρέπει να υποβάλουν αίτηση μετεγγραφής στη γραμματεία του ΔΙΕΚ Λαγκαδά από 04/02/2022 ως και 14/02/2022.

Από το ΙΕΚ αποχώρησης είναι απαραίτητη η προσκόμιση αντιγράφου του ατομικού φακέλου του αιτούντος (που θα περιλαμβάνει πρόσφατο ατομικό δελτίο), τον οποίο ζητούν με αίτησή τους με υποχρέωση χορήγησης εντός 5 ημερών.

Για την έγκριση μετεγγραφής καταρτιζομένων ιδιωτικών ΙΕΚ θα πρέπει να προσκομισθεί επιπλέον του ατομικού φακέλου και το τελευταίο ατομικό εκκαθαριστικό (ή οικογενειακό σε περίπτωση μη ύπαρξης ατομικού) το οποίο δεν πρέπει να υπερβαίνει το κατά κεφαλήν εισόδημα τις 9.000 ευρώ. (*Αφορά μόνο ήδη εγγεγραμμένους σε ΙΕΚ, που έχουν τελειώσει τουλάχιστον το Α εξάμηνο κατάρτισης.)

Το έντυπο της αίτησης θα το προμηθευτείτε από τη γραμματεία του ΔΙΕΚ Λαγκαδά. Εναλλακτικά, μπορείτε να το κατεβάσετε και από τον παρακάτω σύνδεσμο.

ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗΣ


Το ευρωπαϊκό μας ταξίδι ΑΡΧΙΖΕΙ!

Limassol Montage_1

erasmus


Τον Άνοιξη 2022, είκοσι (20) καταρτιζόμενοι/ες του ΔΙΕΚ Λαγκαδά θα ταξιδέψουν

στην Λεμεσό της Κύπρου.

στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus 2021 ΚΑ1 - Μαθησιακή Κινητικότητα Ατόμων Κινητικότητα για μαθητές και προσωπικό στη Ε.Ε.Κ ΚΑ122-VET - Βραχυπρόθεσμα Σχέδια για τη κινητικότητα μαθητών και προσωπικού στην Ε.Ε.Κ.

Το έργο είναι συγχρηματοδοτούμενο από πόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ελλάδας και προβλέπει δύο ροές των δέκα καταρτιζόμενων, συνολικά 20 ατόμων, που θα μεταβούν στη Λεμεσό της Κύπρου για Πρακτική Άσκηση 14 ημερών.

Βάσει όσων αναπτύσσονται στην πρόταση θα συμμετέχουν καταρτιζόμενοι/ες από το Γ’ εξάμηνο των ειδικοτήτων:

  • Βοηθός Φαρμακείου
  • Βοηθός Φυσικοθεραπείας
  • Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής
  • Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης–Αρχιμάγειρας (Chef)

Πέρα από την Πρακτική Άσκηση όλοι/ες οι συμμετέχοντες/ουσες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σεμινάρια σχετικά με τον τοπικό πολιτισμό, την επιχειρηματικότητα και να ξεναγηθούν στα αξιοθέατα της περιοχής.

Ξεκινάμε με τη διαμόρφωση της ομάδας μας!

Παρακαλούμε ενημερωθείτε εδώ για τις διαδικασίες που ακολουθούνται.

 


 

Περισσότερα Άρθρα...