Ανακοινώσεις Εκπαιδευτών

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΗΤΡΩΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΔΙΕΚ

4-3-2022

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΗΤΡΩΟΥ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2022

Νέοι υποψήφιοι εκπαιδευτές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν αίτηση ένταξης στο Mητρώο Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης Δ.Ι.Ε.Κ. Επίσης τα ήδη ενταγμένα στο Μητρώο μέλη έχουν τη δυνατότητα να επικαιροποιήσουν στοιχεία της αίτησή τους.

Η ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων ένταξης και επικαιροποίησης θα ανακοινωθεί τουλάχιστον μία (1) εβδομάδα νωρίτερα.

πηγή: http://www.gsae.edu.gr/el/news/1739-leitourgia-mitroou-ekpaidefton-epaggelmatikis-katartisis-diek


Μητρώο Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης Δ.Ι.Ε.Κ. - Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για δήλωση μαθημάτων 2022Α

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Δίνεται παράταση για την υποβολή της Δήλωσης μαθημάτων μέχρι την Παρασκευή 11/02/2022  και ώρα 13:00


Βρείτε εδώ τη σχετική ανάρτηση

 



 

Μητρώο Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης Δ.Ι.Ε.Κ. - Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για δήλωση μαθημάτων 2022Α

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΓΓΕΕΚΔΒΜΝ σχετικά με τη δήλωση μαθημάτων για το εαρινό εξάμηνο 2022Α:

"Η Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας απευθύνει στα ενταγμένα μέλη του Μητρώου Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης των Δημοσίων Ι.Ε.Κ. Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για δήλωση μαθημάτων ανά Δ.ΙΕΚ και Ειδικότητα για ανάθεση διδακτικού έργου με ωριαία αντιμισθία και η οποία θα αφορά σε μαθήματα του εαρινού εξαμήνου κατάρτισης 2022Α.

Η δήλωση των μαθημάτων θα υποβληθεί ηλεκτρονικά στο Μητρώο Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης (mitrooiek.minedu.gov.gr), ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες δήλωσης μαθημάτωναπό τη Δευτέρα 07 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 11:00 έως την Τετάρτη 09  Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 21:00."

Μπορείτε να βρείτε εδώ την σχετική ανάρτηση.


ΜΗΤΡΩΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΔΙΕΚ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε τα μέλη του Μητρώου Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης των Δ.ΙΕΚ ότι ο διοικητικός έλεγχος των δικαιολογητικών των αιτήσεων ολοκληρώθηκε. Έως την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 20:00δίνεται η δυνατότητα υποβολής αιτήματος επανεξέτασης της έκβασης του διοικητικού ελέγχου αποκλειστικά επί συγκεκριμένου/ων πεδίου/ων. Αίτημα επανεξέτασης επί του συνόλου των πεδίων της αίτησης θα απορρίπτεται. Η υποβολή αιτήματος επανεξέτασης θα γίνεται αποκλειστικά στο πεδίο "Ένσταση" εντός της ατομικής καρτέλας του μητρώου του κάθε μέλους, στη ψηφιακή πλατφόρμα του Μητρώου Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης των Δ.ΙΕΚ. 

Κάθε άλλο αίτημα επανεξέτασης του διοικητικού ελέγχου, μετά τη λήξη της παραπάνω προθεσμίας και εκτός συστήματος, δε θα ληφθεί υπόψη και δε θα εξετάζεται.

Πηγή: http://www.gsae.edu.gr/el/toppress/1728-anakoinosi-gia-to-mitroo-ekpaidefton-epaggelmatikis-katartisis-d-i-e-k

 


 

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για δήλωση από τους ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ μαθημάτων 2021Β στο Μητρώο Εκπαιδευτών Δ.ΙΕΚ

Από την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 11:00 έως την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 20:00, υποβάλλονται οι δηλώσεις προτίμησης ανά Δ.ΙΕΚ και Ειδικότητα, για ανάθεση διδακτικού έργου με ωριαία αντιμισθία, η οποία αφορά σε μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου κατάρτισης 2021Β.

Οι δηλώσεις μαθημάτων γίνονται στο Μητρώο Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης Δ.ΙΕΚ.


Τη σχετική πρόσκληση μπορείτε να βρείτε εδώ.


 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ

Το Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας, εκπαιδευτικός φορέας της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020» υλοποιεί, ως μέλος σύμπραξης με τους φορείς ΙΝΕ-ΓΣΕΕ, ΙΜΕ-ΓΣΕΒΕΕ, ΙΝΣΕΤΕ και ΕΟΠΠΕΠ, ως τελικός δικαιούχος, την Πράξη με τίτλο «Διαμόρφωση οδηγών κατάρτισης και εκπαιδευτικών εγχειριδίων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ)» - ΟΠΣ (MIS) 5069281 που συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ).

 Στο πλαίσιο της παραπάνω Πράξης, το Κ.Α.ΕΛ.Ε. έχει αναρτήσει Προσκλήσεις Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, όσον αφορά στη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου για:

  •  δέκα οκτώ (18) Συγγραφείς Μαθημάτων Ειδικότητας για την ανάπτυξη 9 Οδηγών Κατάρτισης των ειδικοτήτων των Ι.Ε.Κ.
  • εννέα (9) Επιστημονικούς Υπεύθυνους για την ανάπτυξη 9 Οδηγών Κατάρτισης ειδικοτήτων Ι.Ε.Κ

Περισσότερες πληροφορίες:

Μητροπόλεως 42, 10563, Αθήνα 
Τηλ.: 2103259179, 2103259166

pgiannakopoulou@esee.gr

mpergioudaki@esee.gr


ΜΗΤΡΩΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΔΙΕΚ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ/ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤO ΜΗΤΡΩΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ Δ.Ι.Ε.Κ.


Στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης αναρτηθήκε  η πρόσκληση για την ένταξη στο νέο μητρώο εκπαιδευτών Δ.Ι.Ε.Κ.

Για να ενημερωθείτε σχετικά πατήστε στον παρακάτων σύνδεσμο:


Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το νέο μητρώο εκπαιδευτών Δ.Ι.Ε.Κ.


Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για να ενημερωθείτε σχετικά με τον Κανονισμό Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτών των Δ.Ι.Ε.Κ.:

Κανονισμός Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης των Δ.Ι.Ε.Κ.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΙΕΚ 2019-2020