ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΒ - ΤΡΙΤΗ 29/1/2019

Την Τρίτη 29 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο ΙΕΚ Λαγκαδά ενημέρωση των καταρτιζομένων όλων των ειδικοτήτων σε θέματα παροχής πρώτων βοηθειών από ομάδα εκπαιδευτών του ΕΚΑΒ. Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε σε θέματα επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας που επικαιροποιούνται σύμφωνα με τα νέα δεδομένα και τις επιστημονικές εξελίξεις. Παρόντες στην ενημέρωση ήταν και οι εκπαιδευτές του ΙΕΚ Λαγκαδά.

diaswses

Στη συνέχεια η ομάδα των εκπαιδευτών του ΕΚΑΒ έκανε επίδειξη της μεθόδου ΚΑΡΠΑ στους καταρτιζόμενους της ειδικότητας Βοηθός Φυσικοθεραπείας, Γ' εξαμήνου. Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του εργαστηριακού μαθήματος "Πρώτες Βοήθειες-Περίδεση" με διδάσκουσες εκπαιδεύτριες τις κ. Τζελίλη Κωνσταντία και κ. Δέδε Κωνσταντίνα. Οι καταρτιζόμενοι του τμήματος που εκπαιδεύτηκαν στην χρήση της μέδοθουΚΑΡΠΑ θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης από το ΕΚΑΒ.

karpa

Θερμές ευχαριστίες στους εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ για την τόσο σημαντική ενημέρωση που παρείχαν στους καταρτιζομένους και εκπαιδευτές του ΙΕΚ Λαγκαδά και ευχόμαστε μέλλοντικές συνεργασίες!